24.8.10

sempena 31 ogos

ni lirik lagu negaraku dalam bahasa arab...
ustazah Rabaah yang karang untuk kiteorang waktu form 3...sebab kitaorang ada 7orang je yang ambik arab waktu lower form tu n batch yang first sekali..
waktu kelas arab baru buka masa form one,boleh la dalam 30 lebih yang join...
tapi dari tahun ke tahun last2 7 orang je yang amik periksa..sebab dorang tak tahan..katanya
susah...huhu
tapi senang je sebenarnya sebab ustazah Rabaah banyak tolong....

ok,ni lagu dia,tapi ada yang tak sure...sebab ingat2 lupa la lirik dia...
kalau yang terror arab tu nak betulkan..tafaddal....

1..2...3...
nak nyanyi diri dulu...huhu

BILADI,
MUSQOTUDAMI...
YAHYA SYUUB,
FI BILAD MUTAQODDUMI.
ASADANALLAH...
BIRAHMATIHI...
DAMAL MALIK
ALAL MULKIHI...


yang hightlight merah tu tak sure...
k, tengah kemalasan sekarang...minggu depan cuti..yey!!!