26.6.10

menyepi~

assalamualaikum.....

lamakan cik amalina ni tak online? oh tak perasan eh.....takpe...takpe..huhu

ok disebabkan laptop bersemadi di rumah jadi saya pon jadilah orang yang jarang online....

1st=menyatakan perasaan sedih kerana tak dapat nak apply ukm
(sebab apa?? dekat sikit dengan rumah)hahah tiba2 rasa nak masuk ukm...
TAHNIAH NUR AMIRA AKMAL BINTI ABDUL WAHID AKMAL... =P =P =P

2nd=menyatakan perassan eh perasaan sedih kerana saya berada di rumah,tetapi
mereka2 itu keluar jalan tanpa saya...ingatkan keluar makan roti canai jer....
rupa-rupanya mereka berjalan-jalan juga...takpe...takpe....huhu

3rd=menyatakan perasaan sedih kerana nota2 computer seringkas dan sepadat2nya
yang dibuat pada WEEKEND(weekend=masa untuk bercuti) yang lalu untuk
dijadikan rivision waktu midsem telah hilang entah ke mana cicirnya....haha careless2...

asyik menyatakan perasaan sedih je?ok3....

siapa rasa dia studying kat CFS IIUM,PJ??
jom join talaqqi ustas muhadir...sekarang dah tukar hari khamis malam jumaat pukul 8 suku hingga 9 suku....dekat ANX 102...
bulan puasa ni talaqqi petang rabu pukul 6 suku...
seronok...saya tau ramai kawan2 saya yang dah join....
termasuk roomate saya ...... =p =p =p
benefit??????=dapat tambahkan ilmu agama yang tak seberapa ni...n makanan rohani yang sgt kelaparan.... ustas tu pon best n kelakar.....so tak mengantuk punyeeeeeeeee

4th=ingin menyatakan kegembiraan:tiba-tiba ada orang ketuk pintu bilik,dia pulangkan
balik duit yang saya beli buku ustas muhadir tu....dia kata ustas bagi hadiah....
terkejut beruk dibuatnya...alhamdulillah...syukran ya ustas muhadir...jazakallah....

5th=saya berada di rumah...jadi saya berpeluang on line lama2...dan anak buahku yang tercute
pon tangah berada di rawang jugak...meh2 dtg sini tengok dia....

oklah....banyak kerja tak siap ni....sempat juga luahan perasaan kat blog nih...uhuh

wassalam......

12.6.10

~kata hEARTy~

oh..cinta....
akhirnya kerana cinta aku berkorban...
kata hatiku semakin kuat mengatakan....
akhirnya aku redha...

sedihkan hilang sesuatu yang disayangi?

1=video rakaman anak buah, action dia pandai jalan....video plg best dlm byk2 video!!!!
tak dapat tunjuk kat kaklang n kakteh...tak dapat nak tatap waktu tension2 ke....

2=terpaksa meninggalkan bidang math...i love math!!!! xpayah menghafal2 just pakai otak
fikirkan jalan kerja...

p/s= dah dapat terima untuk mengadap buku tebal2 kat main campus....
degar cerita selama 7 mingg(1blok) kena habiskan 3 subjek .... jadi1 sem=6 subjek....
dan result pass or fail saja...memang naya.....sama ada kita pilih nak fail or pass??
macam EPT...

INSYAALLAH...SOKONG SAYA UNTUK MEDIC!!!!! =P =P =P
NUR CAHAYA AMALINA HARAPAN

perhaps you may dislike something which is good for you,like something bad for you....but Allah knows(what is the best for you)and you do not....... (surah Al-BAQARAH:216)