5.11.10

cosmetic surgery and plastic surgery

setiap makhluk ciptaan Allah ada kelebihan dan kelemahan masing-masing..
manusia selalu inginkan yang terbaik.
tapi jangan sampai mengubah hukum Allah..
kalau kita jumpa orang cantik, handsome mesti kita teruja..
tapi jangan sampai kita terlampau memuji mereka..
sebaliknya kita sepatutnya mengucap subhannallah..
semua kecantikan itu datang dari Allah..

plastic surgery?
kenapa perlunya dia?

um...perlu sekiranya..
kalau kita terdesak dan perkara tu boleh bawa maut
maka plastic surgery itu dibenarkan..
wallahualam

cosmetic surgery?
istilah yang berbeza..
walau cantik mana pun orang itu,kalau ditakdirkan Allah..
nikmat tu sekelip mata sahaja boleh hilang..
hang mioku before surgery

akhirnya,


jom sama-sama kita cantikkan diri kita dari dalam.
moga Allah memudahkan kita untuk ke arah kebaikan.amin

EAP= english amat payah?

salam semua!

malam ni dengan penuh keazaman akan berhari raya dengan assingment EAP...
ok..masih mencari tajuk..banyak sgt dah tajuk ni
 tapi semuanya mcam tak berkenan...
sebelum ni nak buat pasai claxane vs heparin untuk anticoagulation...
tapi fakta2 dia mengelirukan sikit.... adakah claxane n heparin dua2 nya tak halal???
so..reject jelah..

um..pasai organ transplant?
adoi madam nak interesting tahap dewa punya...
tajuk ni kan dah common..
mampukah saya nak buat madam teruja..
umphh..lupakan...

pasai euthanasia?plastic surgery...wah 
huhu banyakkan?tapi semuanya saya tak jatuh cinta..

ha...teringat anak buahku syazwani dia minum susu fomula..
baca surat khabar...susu  fomula  boleh mengemukkan n penyebab masalah jantung..
bila bagitau kakak ipar dia tak nak caya..
buat research pasai ni la..

tapi....hafizatul solehah punya tajuk lah!!haha
nanti bentangkan kat kak ipar saya ye...


honey?kalau ni takut common sgt so crk lagi dalam2 mesti madam approve kalau dah narrow kan tajuk ni..
tak pelah..
 tolong2 doakan saya dapat buat terbaik!!!!