6.1.11

you make me inspired

dah dua kali lab report bio tak payah buat.jadi kami berdiskus untuk pergi melancong...!
this whole week ingatkan busy belajar new chapter for biology..tapi..
saya seolah-olah bercuti selama 2 minggu..huhu
lepas ni memang belajar macam bullet train lah like sir azrul! =p

disebabkan terlampau free,maka macam-macam blog lah yang saya baca tadi.. 
salah satunya blog kak hajar...

tak kenal pon,cuma baru nak kenal kenal.. =p hai kak hajar!!! click! seriously muka akak macam muka senior saya yang sangat garang hehe

have a nice day to all!!tomorrow bukit cerakah!!! moga2 plan kami jadi..we just plan but Allah is the best planner.