26.8.10

taniah tahniah tahniah!!!!!

alhamdulillah.....
wah,,,sangat sangat sangat seronok!!!!tahniah!!!!

ok,pape pon jaga diri bila dah nak fly nanti bagitaw la ek.... =(
harap korang kat sana dapat tahan segala cabaran yang dapat mematangkan lagi diri..and segala pengalaman untuk jadi lebih baik dan keimanan yang lebih mantap kat negara bukan islam....
go..go fighting...
kepada maryam arina,rindu la nak konyotkan cadar ko yang tegang tu hahah
tahniah dapat jugak fly walaupun xdapat medic tapi dentist ok je!!!banyak masa leh spent tok org tersayang uppss...
yang kat india pulak...ya ALLAH banyak nye nak list kan...takut mesti ada yang tertinggal tu tolong2 lah tambahkan...
farahiyah nasuha ketua kepada segala CADBURRY....(ketua kepada mentor2 add math)
walaupon superb add math tapi amik medic jugak....hehehainur atiqah...hidayatul akmal a.k.a upik lagI?? jannah... hanisah... hazlin shafra hehe salah eja lagi!!!semuanya india??ada lagi kan??
dari kiri farahi,atiqah hanis,hannah n upik..
kepada 2 orang ni lain dari yang lain
atiqah hanis...selamat belajar pharmacy kat indonesia... =p study molek2...
hannah azizan pulak kat sepanyol??heheh dah pandai cakapt sepanyol dah sekarang ye =)

yang dh lama fly tu...fatin hamimi ,adilah rashid,nabihah, mostly kat mesir n aime tersesat kat jepun..huhu sorry baru buat blog jadik waktu korang fly tak sempat nak post apa2 =p
ada lagi kan??sorry kalauy ada nama tercicir....farhana aini pon tahniah..oh manja eh tak nak fly dok malaysia je...heheh

nik atiqah yang dapat biasiswa bank negara,farah nadiah,mastura seth buat sains aktuari kat australia kan?? siti nor ain a.k.a bunny medic kat australia jgk eh??selamat berjumpa dengan kak sya'al yang baik lagi cute itu....

yang belajar kat malaysia (lagi la ramai tak terlist!!sorry)teruskan perjuangan mungkin kita kat sini ada banyak hikmahnya...
apa yang kite rasa...instinct kita mengatakan mungkin Allah tau yang iman kita ni cepat goyah kat tempat asing...dan memang rezeki kita kat malaysia...jadi 1malaysia..i love malaysia..muahhaha gambate!!!go go fighting!!man jadda wajadda..the road of success..bla bla kan dah tekeluar segala bahasa..haha

pendek cite ramai lah, kelas 5ADIODA yang suka tidur banyak amik medic...hahaha
TAHNIAH SEMUA!!!!
INGAT JANJI KITA SEMUA DENGAN MISS FOO (lagi 8tahun kan???reunion )yang banyak giler tolong kita dulu
daripada terkapai-kapai waktu form 4..akhirnya dapat tandingi senior2 dalam ranking chemistry.... tq miss foo....rindu semuanya...!!!!
walaupon payah susah penat tension tapi seseri membuahkan satu pengalaman yang indah manis dan memberi detik-detik yang tak dapat dilupakan n selalu dikenangkan...
good luck semua...moga perjalanan hidup kita tak lari dari misi akhirat amin..
maaf jika selama ni gagal jadi kawan dan sahabat yang terbaik sepanjang kita bersama..=p
love u =P