26.6.10

menyepi~

assalamualaikum.....

lamakan cik amalina ni tak online? oh tak perasan eh.....takpe...takpe..huhu

ok disebabkan laptop bersemadi di rumah jadi saya pon jadilah orang yang jarang online....

1st=menyatakan perasaan sedih kerana tak dapat nak apply ukm
(sebab apa?? dekat sikit dengan rumah)hahah tiba2 rasa nak masuk ukm...
TAHNIAH NUR AMIRA AKMAL BINTI ABDUL WAHID AKMAL... =P =P =P

2nd=menyatakan perassan eh perasaan sedih kerana saya berada di rumah,tetapi
mereka2 itu keluar jalan tanpa saya...ingatkan keluar makan roti canai jer....
rupa-rupanya mereka berjalan-jalan juga...takpe...takpe....huhu

3rd=menyatakan perasaan sedih kerana nota2 computer seringkas dan sepadat2nya
yang dibuat pada WEEKEND(weekend=masa untuk bercuti) yang lalu untuk
dijadikan rivision waktu midsem telah hilang entah ke mana cicirnya....haha careless2...

asyik menyatakan perasaan sedih je?ok3....

siapa rasa dia studying kat CFS IIUM,PJ??
jom join talaqqi ustas muhadir...sekarang dah tukar hari khamis malam jumaat pukul 8 suku hingga 9 suku....dekat ANX 102...
bulan puasa ni talaqqi petang rabu pukul 6 suku...
seronok...saya tau ramai kawan2 saya yang dah join....
termasuk roomate saya ...... =p =p =p
benefit??????=dapat tambahkan ilmu agama yang tak seberapa ni...n makanan rohani yang sgt kelaparan.... ustas tu pon best n kelakar.....so tak mengantuk punyeeeeeeeee

4th=ingin menyatakan kegembiraan:tiba-tiba ada orang ketuk pintu bilik,dia pulangkan
balik duit yang saya beli buku ustas muhadir tu....dia kata ustas bagi hadiah....
terkejut beruk dibuatnya...alhamdulillah...syukran ya ustas muhadir...jazakallah....

5th=saya berada di rumah...jadi saya berpeluang on line lama2...dan anak buahku yang tercute
pon tangah berada di rawang jugak...meh2 dtg sini tengok dia....

oklah....banyak kerja tak siap ni....sempat juga luahan perasaan kat blog nih...uhuh

wassalam......

7 comments:

  1. haha..termasuk roomate..haha!!
    thanx sbb ajak..

    ReplyDelete
  2. aiseh~macam kenal jek!!!hahah
    kompem dah lepas nih kita dah xslalu balik!!!!
    sure punyer~~~~~ ksian anonymous dok sorang2......
    UIA di hearty....
    =p =p =p

    ReplyDelete
  3. hehe...mcm leh thn..

    ReplyDelete
  4. hehe..try2 dik dptkn ukm..dkt jgk dgn akk t..uma akk 2 mnit je dr ukm.. ;)

    ReplyDelete
  5. wah dekatnye!!!!
    hahah mcm susah la kak nak mintak tukar dgn kementrian~huhu
    xpela~dah redo~hahah

    ReplyDelete
  6. haha. x perlu jeles nak masuk UKM... sini ragging sgt wow! tu je yg dpt ckp. hahahaha.
    *panjang name saye! haha.

    ReplyDelete
  7. ragging kat seseri pon lg WOWW..
    tp ksian kat ukm pon ade jgk!!slamat uia x heheh

    ReplyDelete