1.9.10

alhamdulillah misi berjaya wink =p

ok3..misi apa ni??
rajin sgt update blog ni kenapa?
saja je..nak gunakan internet free dibayar uia dengan sebaik-baiknya. =p
minggu ni adalah minggu terakhir lecture di IIUM..jadi saya punya budget tinggal RM7 untuk jangka masa 3hari ni..jadi hari pertama makan maggi je(gamba maggi kat bawah tu)...tak sempat beli makanan...(alasan untuk tidur sebenarnya)
hari kedua pergi cafe UKC,
(mahallah lelaki).
dengan harapan dapat beli nasi,..
berjaya!
alhamdulillah...pakcik UKC yang bukan warganegara Malaysia tu buat peace kat saya...
saya pon buat mimik muka (really?)
dia pon buat peace lg...tanda kemerdekaan Malaysia..
JADI RM2 jer..
misi berjaya...!
balik rumah makan sedap-sedap ya...sayur banyak-banyak sikit...

ALHAMDULILLAH...... I LOVE ALLAH infinity

5 comments:

  1. sedapnya ikan keli goreng...sedap..sedap..sedap..=))
    mengidamnya..kat cni xde ikan keli..=(

    ReplyDelete
  2. hehe kesian akak...xpe3....
    lg dua bulan balik malaysia..=p

    ReplyDelete
  3. yeay..another 2 months and 2 weeks..wah..cptnya mse berlalu..=))

    ReplyDelete
  4. makanan kat ukc murah kan? huhu
    sedap jugak..

    ReplyDelete
  5. betul3~ sedap n murah!!!!! syok duduk ukc...nk pindah situlah~

    ReplyDelete