8.9.10

tag.... name



1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
~lalasimplebutnice~ knp? sebenarnya nk letak 'simplebutnice' je..tp asyik fail je..last2 bila letak 'lala'kat depan barula  diaccept!!!sbb ikut title header dia...simplebutnice? sbb blog ni simple je...hehe owner dia pon biasa-biasa je =p

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
apakah perbezaan soalan 1 n 2 ni??

3. apa method dlm penulisan anda?
method??menyimplekan apa yg patot..simple past tense....n suka letak gamba..eh?sikit je pon gamba..hehe
tak pandai le nak mengarang ayat panjang lebar untuk terangkan sesuatu..ngee..sory le kalau ada yang tak faham apa yang nak disampaikan..kadang2 pendek...yang pendek2 tu maksudnya lagiiiiilaa tersirat...jengjengjeng


4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
haha kesian blog...xleh3~penat2 buat tu...terima kasih kepada naqiah yang banyak membantu saya memaju kan blog!haha

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
pernah kot..kaklang??ha...kan dah senyum kambing dah dia...

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
maksudnya??haha

7. bila blog anda diberanakkan?
lepas spm...tp tergendala sebab tak geti explore lg...

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
ainah mahani?beliaulah yg ajar cara2 buat blog hahah

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
blog ni tak wujud lagi waktu tu..wah..dorang dpt baca future ke?persoalan berlaku disini
10. sepuluh org sterusnya bakal ditag
                                   -kak syaal
                                       -anati
                                   -farahiyah nasuha
                                     -ainah mahani
                                       -atiqah hanis
                                      -fatin(cik yah)
                                        -mira akmal
                       -wang(nak duit raya) zeydasshh
                       -maroo ku...(suka makan maruku)
                                      -faiqah rosli

10 comments:

  1. nak duit raye???
    haha...x keje ag mane leh bgi duit..
    tggu kt da keje aa..nnti kt bg kat ank awk..haha!!!

    ReplyDelete
  2. wat reminder aa kat nset amal..
    xpon kawen cpt sket..bia dpt ank awl..hehe

    ReplyDelete
  3. eh..kt kene tag mksdnyer kne jwb jgk ke?? adoi..

    ReplyDelete
  4. haha lambat lg kot~bykmende lg kena blaja....
    yup2...kena jwb wajib2~ kihkih

    ReplyDelete