5.11.10

EAP= english amat payah?

salam semua!

malam ni dengan penuh keazaman akan berhari raya dengan assingment EAP...
ok..masih mencari tajuk..banyak sgt dah tajuk ni
 tapi semuanya mcam tak berkenan...
sebelum ni nak buat pasai claxane vs heparin untuk anticoagulation...
tapi fakta2 dia mengelirukan sikit.... adakah claxane n heparin dua2 nya tak halal???
so..reject jelah..

um..pasai organ transplant?
adoi madam nak interesting tahap dewa punya...
tajuk ni kan dah common..
mampukah saya nak buat madam teruja..
umphh..lupakan...

pasai euthanasia?plastic surgery...wah 
huhu banyakkan?tapi semuanya saya tak jatuh cinta..

ha...teringat anak buahku syazwani dia minum susu fomula..
baca surat khabar...susu  fomula  boleh mengemukkan n penyebab masalah jantung..
bila bagitau kakak ipar dia tak nak caya..
buat research pasai ni la..

tapi....hafizatul solehah punya tajuk lah!!haha
nanti bentangkan kat kak ipar saya ye...


honey?kalau ni takut common sgt so crk lagi dalam2 mesti madam approve kalau dah narrow kan tajuk ni..
tak pelah..
 tolong2 doakan saya dapat buat terbaik!!!!

No comments:

Post a Comment