30.11.10

PLEASE SAY I LOVE YOU

umm...susah betul nak bercinta dengan  awak...mr B..
kenapa awak complicated sangat...

dulu waktu sekolah saya suka giler2 kat mr M ni..
sampailah sekarang...

saya sedih sangat..!!!   =(
kita terpaksa berpisah...mr M
tanpa restu kedua ibu bapa kita..
kita tak mungkin bersama..

tapi takdir saya,memang jodoh dengan awak panjang tau....MR B
jadi awak kena pastikan saya cakap i love you kat awak...
awak jangan sia-siakan masa kita bersama.... sangat la lama..
tapi saya rasa,saya yang sia-siakan awak...

untuk mengelakkan hypertension yang berlaku ketika bersama awak...
inilah ubat saya...hahahaha


p/s=WAKTU KAT SESERI CIKGU MAHADIAH HADIAHKAN SAYA COKLAT...TU SEMANGAT BERCINTA DENGAN MR.B... I LOVE U CIKGU~HEHEH

MR M=mathematics
MR B=biology

9 comments:

  1. ayoiiiiiiiiiiiiii berat ar wehh....ikhlas la utk blaja mencintai mr B....ia akan mengembirakan ati kedua org tua mu.....

    gud luck...try ur best...u can do it....ikhlas kerana Allah....

    ReplyDelete
  2. wan ke???? berat apa??? mr B memang berat~hahaha tu makan coklat untuk sama berat mcm dia~

    insyaallah..ikhlas2!!!!!amalina ingat tu

    ReplyDelete
  3. wan ane plak ni...ish2....wan tu teeri....hahahahaha.....

    mkn ar coklat byk2....nnt ko akan gumuk mcm aku...huhuhu....cube la teke sape aku...hahahha

    ReplyDelete
  4. teeri tu pulak apa???haha banyak tnyala pulak...

    sapekah engkau hahah entahleee blur2~hahaahahah

    ReplyDelete
  5. aku adlh sorng bdk yg cun lg cute.....hahaha...

    rilek ar adek...bru bcinte ngan mr B...lum ngan mr G.....hahahhahaahahaha

    ReplyDelete
  6. haa!!!!! kaklanko eh~kat traffic tu johor!!!!hahaha

    g study ah...sok exam!!!

    ReplyDelete
  7. *KAKLANG...mr B ni 5tahun ohh kne bercinta ngan diaa....arggghhhh tolong huuhu

    ReplyDelete
  8. Ingat Mr B ingat cikgu...Bagus tu..All the best~in everything..and you wont regret to keep on loving Mr B :-)

    ReplyDelete
  9. heheh baik3~saya ingt ckgu sentiasa!!! =p
    tq teacher.. =p

    ReplyDelete