9.12.12

Study awal2..biarkan sedikit asalkan consistent

Assalamualaikum!!
Sekejap je masa berlalu, i just remember one thing,
Saya dengan tah apa bendanya menangis waktu kakak saya kahwin,bukannya sebab sedih dia dah kahwin tapi menangis bila tengok notes psychology yang susah betul nak faham..and saya tension sangat sebab waktu tu study week..memang spoil kan sampai kakak saya pujuk janganlah nangis,lepas ni nak amik gambar.aahhhh kesian nya kakak saya tu..saya spoil kan mood dia! Saya dah kunci bilik elok2 dah,budget takde orang tau saya nanges..hehe kakak saya pon ketuk-ketuk bilik, she's calling me.bukak pintu,buka pintu,,i just keep quiet like no body at home..haha suddenly, click!!!tombol pintu terbukak!!dia ada kunci pendua ok!!!kantoilah sudah..drama sedih2 berlaku..haha

So pengajrannya kalau saya study molek2 tak tangguh2 leh je enjoy the wedding!!!!! Sorry my lovely sister..

I was very lucky!!! After the wedding end, I got 3bar of chocolate cadburry..the BIG bar ok!!my brother in law bagi..haha ni mesti kakak saya main story telling dengan husband dia.

Ok,i need some booster right now.takdek coklat lagi ke???hehehe

No comments:

Post a Comment